I was scared to love my mom


I was afraid she would die if I showed her love

I never showed love
When I was in my teens, I didn’t dare tell my mom that I love her. Nor did I dare to show any kind of love for her. I did not hug or kiss her. I was so scared of it. All love signaled danger within me.

Why I never showed love
In my young days I watched TV and movies a lot. There somewhere I found the affirmation that love is linked to death. A constant affirmation soured through my subconscious and created a real fear. A fear of losing the one I love the most.

Now I understand
Now I understand that I was completely wrong. I understand that TV means ”Telling lies to your Vision”. I understand that all that was a lie. A lie that the devil fed my brain with. I now understand that all the devil wanted to do was to distance me from love, to distance me from God because God is love.

Now I love to love her
Now I show her so much love. I hug her and kiss her and thank her for her existence. I love her from the depths of my heart and always will. Love does not kill. Love saves one from death.

Go and show love you too
Now go and show love you too. Understand that love is powerful and healing. Understand that love is from God and not from anyone else. Even scientists have realized that love has the greatest active vibration found in our earth.

Read more about subconscious here:
https://www.vocabulary.com/dictionary/subconscious
https://en.wikipedia.org/wiki/Subconscious

/Toumas Touma


Jag var rädd att älska min mamma

Jag var rädd att hon skulle dö ifall jag visade henne kärlek

Jag visade aldrig kärlek
När jag var i tonåren vågade jag inte säga till min mamma att jag älskar henne. Jag vågade heller inte visa någon typ av kärlek för henne. Jag varken kramade eller pussade henne. Jag var så rädd för det. All kärlek signalerade fara inom mig.

Varför jag aldrig visade kärlek
I mina unga dar tittade jag mycket på TV och filmer. Där någonstans fann jag bekräftelsen i att kärleken är kopplad till döden. En ständig bekräftelse syrade igenom mitt undermedvetna och skapade en rädsla. En rädsla att förlora den jag älskar mest.

Annons för Svenskt Coolstuff:

Nu förstår jag
Nu förstår jag att jag haft helt fel. Jag förstår att TV betyder ”Telling lies to your Vision”. Jag förstår att allt det där var en lögn. En lögn som djävulen matade min hjärna med. Jag förstår nu att allt djävulen ville göra var att distansera mig från kärleken, distansera mig från Gud eftersom Gud är kärlek.

Nu älskar jag att älska henne
Nu visar jag henne så mycket kärlek. Jag kramar henne och pussar henne och tackar henne för hennes existens. Jag älskar henne från djupet av mitt hjärta och kommer alltid att göra det. Kärleken dödar inte utan den räddar en från döden.

Annons för Svenskt Coolstuff:

Visa kärlek du också
Gå nu och visa kärlek du också. Förstå att kärleken är mäktig och helande. Förstå att kärleken är från Gud och inte från någon annan. Till och med forskare har insett är kärleken har den största aktiva vibrationen som finns i vår jord.

Läs om undermedvetna här:
www.hypnosinstitutet.com/sv/det-undermedvetna
www.sjalvkraft.se/web/dina-fantastiska-sinnen/

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.