Därför hotas ditt förhållande


Oavsett hur erfaren du kanske är, att vara i ett förhållande är ett hårt arbete.
Det har alltid varit och det kommer alltid att vara.
I dessa tider då skilsmässor ökar markant och människor hoppar ur relationer mer än någonsin tidigare är det en bra idé är att ta reda på vad du verkligen vill ha i ett förhållande, och vad det kommer att ta för att upprätthålla en bra relation innan du går in i en.
Du måste vara villig att se förbi smärtpunkterna för att dina relationer ska fungera. Om du vill att en partner ska behandla dig bra ska du behandla denne väl. Om du vill att din partner ska vara ärlig mot dig ska du vara ärlig mot denne. Att acceptera era olikheter är A och O i ett förhållande.

En äldre person som nyligen skilt sig från sin partner efter 30 år sa till mig, hur bra, ödmjuka du och din partner än är, om någon av er har en svag personlighet så kommer ert förhållande ständigt att hotas.

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.