The body gets scared of the thought


Although the body is very advanced and intelligent, it does not know if a situation is real or just a thought. It responds to thoughts as if they were real situations. Even if you lie in a bathtub with warm water and almost fall asleep, a thought that contains fear can make you feel that you are in danger for real.

Learn how to handle / turn off your thoughts HERE

/Toumas Touma


Kroppen blir rädd av tanken

Trots att kroppen är mycket avancerad och intelligent vet den inte om en situation är på riktigt eller bara är en tanke. Den reagerar på tankar som om det vore riktiga situationer. Även om du ligger i ett badkar med varmt vatten och nästan somnar, kan en tanke som innehåller rädsla få dig att känna att du är i fara på riktigt.

Läs hur du hanterar/stänger av dina tankar HÄR

Annons för Svenskt Coolstuff:

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.