Mitt liv bortom tankar, ett liv fylld av kärlek, glädje och frid


För ca 1,5 år sen sa min bror till mig: Toumas du tänker för mycket! Sluta!.

För mig var det liksom mitt liv att tänka.
Jag spenderade 90 procent av min tid till att tänka. Jag var ständigt i det förflutna och i framtiden och att pendla mellan dessa var verkligen mitt liv, jag var överallt men samtidigt ingenstans. Jag skapade problem genom mina tankar och försökte sedan lösa problemen genom andra tankar. Jag oroade mig för min familj, mitt jobb, min hälsa, min ekonomi, allt och så var det varje varje dag i många många år.
Njuta av livet? vem är det? jag känner inte han!, jag har viktigare saker att tänka på och det är framtiden.

Annons för Svenskt Coolstuff:

Jag nådde till slut en punkt i livet där jag kände att jag inte orkade mer. Jag var så trött på problem och motgångar att jag inte visste längre hur jag skulle klara mig. Jag hade noll livsenergi och kände ingen glöd för någonting alls. Jag var så trött att jag knappt orkade äta.
Mitt liv var liksom slut.

Nu 1,5 år senare jobbar jag som personlig coach och hjälper personer till att leva ett liv bortom tankar.
Jag gick jag från att vara världens tänkare till att inte tänka alls, bokstavligen!
När någon frågar mig Toumas vad tänker du på? Jag svara: Absolut INGENTING!
Problem? vem är det? jag känner inte han!, Jag har viktigare saker att känna och det är livet och glädjen och kärleken.
Jag gick från världens ångest till världens frid, från världens sorg till världens glädje. Jag gick från att vara helt påkörd av livet till att coacha personer att hitta tillbaka till livet.
Jag har aldrig mått så bra som nu.
Jag insåg att ingenting finns förutom det som finns just NU. Allt annat finns inte.
Det förflutna har gått och finns inte kvar och framtiden finns inte heller. Det enda som finns det är det som finns just NU.
Förut pendlade jag mellan det förflutna och framtiden men nu har jag stannat där emellan och det är nuet. Jag har hoppat av tåget för att jag har hittat min hållplats och här ska jag stanna för att det är här jag hör hemma! här finns det riktiga livet, livet som fyller energi, glädje, kärlek och mening.

Livet bakom tankarna, livet nära GUD ❤

Annons för Svenskt Coolstuff:

Tro mig, du kan också!
Inse bara att tankar är inte mer än tankar!

Men hur ska man planera och sätta mål utan tankar?
Tankar är ett verktyg som du ska använda för en uppgift och när du är klar med uppgiften så ska du lägga tillbaka verktyget på hyllan igen!
Du använder en skruvmejsel när du ska skruva. Inte bär du på skruvmejseln hela dagarna och skruvar i luften när du tex. äter. Du skruvar sen lägger du tillbaka skruvmejseln på hyllan igen.


/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

2 reaktioner till “Mitt liv bortom tankar, ett liv fylld av kärlek, glädje och frid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.