Så enkelt ökar du din kreativitet


Har du kört fast i ett problem på jobbet? Har du svårt att få en riktigt bra idé till en bok du vill skriva eller ett företag du vill starta?
Ut och spring!

Snygga skal med strålreducering

Det bästa är att springa – eller att vara aktiv på samma nivå på annat sätt. Även att gå får effekt, men inte lika stor. Spring i minst 20-30 minuter. Effekten på kreativiteten kommer efteråt och sitter i under cirka 2 timmar. Ta inte ut dig totalt, då blir kreativiteten sämre i flera timmar efter träningen (dock inte på sikt). Se till att vara i bra form, då blir den kreativa effekten som störst. Träningen gör att förmågan till framför allt brainstorming blir bättre, men det kan skilja sig från person till person.
Skriver Anders Hansen i sin bok


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00

Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.