Viktigt att uppmärksamma dina ”nära och kära”


Hur många ”nära o kära” har du egentligen och hur viktigt är det?

Uppmärksamma alla dom du umgås med under dina bästa och svåraste situationer. När livet är som bäst ser du vilka som delar din glädje med dig och hur de njuter av din framgång. När livet är som svårast ser du vilka som delar ditt lidande med dig och hur ivrigt de vill hjälpa dig. Dessa personerna är dina riktiga så kallade ”nära och kära”.

De som inte delar din glädje och lidande är tillfälliga personer i ditt liv. Dom ska du inte döma heller. Njut av deras tillfälliga närvaro precis som dom göra med dig. Det finns alltid något gott att hämta hos varje individ.

Att ha personer som älskar dig och som kan finnas där för dig oavsett livssituation är verkligen att vara rik. Men även rikedom kan vara tillfällig. Det kan förändras och bli fattigdom. Därför är det särskild viktigt att uppskattas, investera och underhålla rikedomen.

Uppmärksamma sedan din nära och hur älskad du är. Förstå ditt värde hos dom som älskar dig. Det ger dig styrka, trygghet och framgång.

”Nära” får dig att hitta ditt innersta kärna. Din sanna och verkliga kärlek.

Så viktigt är det med äkta ”nära och kära” ❤

/ Toumas Touma

Prenumerera för mera inspirerande artiklar!


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00

Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

En tanke på “Viktigt att uppmärksamma dina ”nära och kära”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.