8 Punkter – Bli fri från spelberoendet (100% resultat)


Photo by Pixabay on Pexels.com

Jag vill börja med att säga, för att ändra på ditt beteende och tankar måste du gå djupt inom dig själv och ändra på roten. Du kan inte svänga en bil åt höger eller vänster när du står utanför bilen. Du måste gå in och styra.

När tankar och känslor slås ihop och pekar åt ett håll så är det nästan omöjligt att gå emot det så länge du identifierar dig med dina tankar och känslor. Ja vadå ska man gå emot sig själv? Klart att du ska! Vem annars ska gå emot dig? Om du kör och vill svänga din bil åt höger så kan du inte be någon annan som står utanför att göra det, det hade varit vansinnigt.

Att vara beroende är att ha en konflikt mellan ”jag” och ”mig”.

Jag vill men jag vill inte, jag vet att det är fel och vill inte men jag vill ändå, jag gör det den här gången och sen slutar jag. Jag vet att jag kommer må dåligt efteråt men skit samma. Jag har ändå hållit på så länge nu.

”Jag” blir ledsen och ”mig” blir glad. När ”mig” är starkare än ”jag” så kommer ”mig” alltid att vinna och styra upp som ”mig” vill.

Annons för Svenskt Coolstuff:

Precis som när någon Irriterar dig så har du två sidor, ”Mig” hade skrikit och bråkat medan ”jag” hade tänk det är inte värt att bry sig, jag går härifrån. Om du väljer att skrika och bråka så vet du att ”mig” är starkare än ”jag” och du i mesta del låter ditt innersta styras av det som är utanför dig.

”Mig” är den köttsliga kroppen och ”jag” är den andliga kroppen, den riktiga och sanna jag. ”Jag” vill alltid det inre och”mig” vill alltid det yttre, men ”jag” kan även njuta av det yttre när jag får det inre men det kan inte ”mig” göra.

Vad som avgör den dominanta envisa ledaren, är vem du tillåter att ta mest uppmärksamhet under en längre period.

Nu när du läst och förstått ovanstående text, har en inre förändring redan påbörjat 🥂 

Annons för Svenskt Coolstuff:

—————————————

När spelen ropar på dig, ropa tillbaka och säg dra åt helvette!, Nej.. det ska du inte göra.

Här nedan ser du 7 punkter och dessa punkter är exakt lika viktiga. Ignorera inte någon punkt. Läs dessa flera gånger analysera och förstå innebörden. Återgå till punkterna varje dag under en hel vecka. Detta kommer att tas upp av din instinkta del av hjärnan och till följd agera utefter det.

  1. Försök inte göra snabba pengar för att du har förlorat pengar snabbt. Detta är den vanligaste misstaget en spelmissbrukare gör.
  2. Säg aldrig till dig själv eller till någon annan att du är spelmissbrukare. Du sätter en stämpel på dig själv och hjärnan agerar utifrån det. Säg istället att du spelar för mycket.
  3. Iaktta i första ögonblick tanken som dyker upp och säger ”ska jag spela?”, det är ”mig” som tänker.
  4. Känn Energin och hur den vill förbereda dig.
  5. ”Mig” är riktigt smart. Lyssna på alla ursäkter den kommer med. Den använder sig alltid av det förflutna (jag har förlorat) och framtiden (jag kommer att vinna eller jag behöver vinna för att det är den enda utvägen) och eller (Jag behöver kicken) för att övertyga om att få spela.
  6. Gå emot alla dessa tankar och känslor. Känner du att det är obehagligt och jobbigt, då är du på rätt spår. Gör så varje gång och känn den obehagliga känslan, den betyder verkligen frid, framgång och lycka
  7. Lyssna på ”jag” den som accepterar allting som är, den tänker varken på det förflutna eller framtiden. Den vill inte ha något annat än vad som finns just nu. Den stressar inte över någonting och den mår aldrig dåligt. Detta är ditt riktiga och sanna jag. Det är att leva nära GUD.

Annons för Svenskt Kosttillskott:

Är det fortfarande svårt så använder du dig av en helt annan teknik tillsammans med ovanstående.

Hjärnan har en tendens att spela upp en film om vad den vill utföra, och filmen fortsätter i evigheter tills att den tillåts att visa sitt slut.

Annons för Svenskt Coolstuff:

gör såhär:

  • När du tänker på spel så tänk att du spelar och lägger pengar.  FÖRLORAR allt. Slutar spela och går därifrån. (Spela upp HELA filmen och det i detalj)

Detta kommer att tysta ner dina tankar radikalt och lämnar en känsla av att ha fått spelat klart.

Förstå att dessa saker kommer att kräva lite tid. Bromsa hjulen tills att den står helt still.

Tack för att du läst min artikel och hoppas att den är nyckeln till din frihet. Din vändning från beroende till oberoende.

lämna gärna en kommentar efter dig 😊.Lycka till och tacka mig sen när du är lika glad som han på bilden nedan!

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

6 reaktioner till “8 Punkter – Bli fri från spelberoendet (100% resultat)

  1. En väldigt intressan text! Ser fram emot fler intressanta och kunskapsfyllda texter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.