1 Punkt – Förnya din livsenergi


”När du gått bortom tankarnas motsatser blir du som en djup sjö. Den yttre situationen i livet, vad som än tilldrar sig där, är vattenytan. Ibland är den stilla, ibland stormig och vild, den följer sina årstider. Djupt där nere är sjön alltid lugn och fridfull. Du är hela sjön, djupet och ytan, och du står i förbindelse med ditt eget djup där det alltid råder absolut stillhet och frid.”
Säger författaren Eckhart Tolle

Annons för Svenskt Coolstuff:

Försök förstå att tankar är bara tankar och inte mer än så. Vi har nu konstaterat att tankar är den dominerande orsaken till allt mänskligt lidande. Alltså väldigt onödigt.

Att kunna kontrollera och stänga av tankar är verkligen att ha kontroll över sitt liv och därmed att ha inre frid oavsett vad.

Det enda du behöver öva på är:

  • Att iaktta alla dina tankar.

Annons för Svenskt Coolstuff:

Varje gång det dyker upp en tanke (om vad som helst) så iaktta den. Säg till dig själv ”där tänkte jag”. Du kommer att inse hur mycket oljud och tjatter som diskussioner, gräl, planeringar och mm som lever inom dig och i smyg rånar dig på livsenergi. Sakta men säkert kommer du att ha mindre och mindre tankar i huvudet och till följd med det smyger sig friden in tillsammans med sin oskiljbara vän livsenergin.

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

3 reaktioner till “1 Punkt – Förnya din livsenergi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.