4 Punkter – För dig som inte mår bra just nu!


Att lida är att göra motstånd mot det som är just nu.
Att inte acceptera livets tillfälliga situationer och försöka motarbeta det som är skapar självdestruktiva tankar som ”Jag borde si och jag borde så och nu är jag här när andra är där och jag borde också vara där” OSV.

Dessa fyra följande bör du göra för att omvandla ditt lindande till frid:

  1. Ge upp inför nuets verklighet i varje ögonblick.
  2. Förstå att det inte går att förändra det som ÄR – eftersom det redan ÄR
  3. Säg JA till det som ÄR
  4. Acceptera det som INTE ÄR

Annons för Svenskt Coolstuff:

Sedan gör du vad du måste göra, vad situationen än kräver av dig.
Om du stannar i det här tillståndet av accepterande skapar du ingen mer negativitet, inget mer lidande, du slutar vara olycklig. Sedan lever du i ett tillstånd av icke-motstånd, ett tillstånd av elegans och lätthet, fritt från kamp.

Eckhart Tolle

Läs mer på:
Minds
Tjejzonen
MåBra

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.