Få inre frid direkt


”Sök inte efter frid utanför nuet, sök aldrig någonting annat än det som finns här och just nu, för om du gör det skapar du bara inre konflikt och omedvetet motstånd”
Skriver författaren Eckhart Tolle

Annons för Svenskt Coolstuff:

lättare sagt sök inte frid i framtiden tex genom att försöka hitta den perfekta partnern eller dröm jobbet.

När jag träffar den perfekta partnern som förstår mig och uppfyller allt, DÅ ska jag må bra! eller När jag får drömjobbet, då kommer jag att ha en bra rutin och mycket pengar. Det kommer att ge mig inre frid

Annons för Svenskt Coolstuff:

Vidare skriver författaren-
”Förlåt dig själv för att du inte har frid just nu. I samma ögonblick som du helt och fullt accepterar din ofrid omvandlas den till frid. Vad som helst som du accepterar till fullo kommer att ge dig frid. Det är miraklet i kapitulationen. När du accepterar det som är här och nu blir varje ögonblick till det bästa ögonblicket. Gör alltså av med allt inre motstånd och låt livet flöda fritt.”

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

4 reaktioner till “Få inre frid direkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.