Let love flourish


Whether you live alone or with a partner, this is the foundation: be present and make your presence more intense by going even deeper into the present. In order for love to flourish, the light of consciousness must shine bright enough that you will no longer let the thoughts or the evil emotions (jealousy and etc.) take over and believe that you are.
Eckhart Tolle


Låt kärleken blomstra

Oavsätt om du lever ensam eller tillsammans med en partner är detta grunden: var närvarande och gör din närvaro allt intensivare genom att gå ännu djupare in i nuet. För att kärleken ska kunna blomstra måste medvetenhetens ljus lysa starkt nog för att du inte längre ska låta tankarna eller de onda känslorna (svartsjuka och mm) ta överhanden och tro att det är du.
Eckhart Tolle

Annons för Svenskt Coolstuff:

/Toumas Touma


Följ mig gärna på instagram


Följ bloggen och få nya inspirerande inlägg varje
söndag klockan 13:00


Read related posts:
Läs relaterade inlägg:


Publicerad av Toumas Touma

Hej! Jag heter Toumas Touma och bor i Stockholm. Som intresse för den mentala hälsan läser jag dagligen stora författares böcker och nya forskningar om vad man kan göra för att må bra. Jag har kommit till en nivå där jag känner att jag kan hjälpa många människor och kommer därför att posta i denna sida allt jag tycker är bra att veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.